domingo, 26 de junio de 2016

SOPAR COMIAT DE SISÈ

El sopar de comiat de sisè va ser el dia 10 de juny de 2016, els pares i mares ens van preparar una festa al col·legi molt bonica.
Vam entrar al col·legi i ens van fer una passarel·la sobre una catifa vermella i ens feien fotos a la vegada. Després ens van donar un globus a cadascun que desprès els vam deixar anar al cel tots junts i juntes. Aleshores vam veure una taula plena de menjar:hamburgueses petitones de colors, sushi, patates,truita, pollastre... Això era el sopar i de postres hi havia: una font de xocolata, magdalenes, llaminadures, fruita, galetes......Tot boníssim!
Aleshores vam acabar de sopar i vam anar al foto-matón i ens vam fer moltes fotos amb els profes, els pares i amb els companys. Va ser molt divertit!
Després ens vam anar a la pista i vam estar una estona ben llarga jugant a futbol.....
Aleshores ens van fer pujar i ens van fer fotos tots junts, i desprès ens van cridar d’un en un per donar-nos una samarreta, un pendrive, un anuari on sortíem tots i totes i amb una foto de nosaltres, i per últim ens van posar un vídeo de tots nosaltres desde P3 fins a 6è, i quasi tots ens vam posar a plorar.
Va ser una festa mot bonica i emocionant! Moltes gràcies!
                                   Arantxa Huertas i Juanjo Parra                                                                                                       








No hay comentarios:

Publicar un comentario